Prøvesang

Vil du bli med i Via Vitae?

Har du lyst til å være med og reise Norge rundt, bli en dreven ensamblesanger, og ikke minst få mange nye venner i kor-Norge? Da bør du forberede en sang og sette nesa mot Skøyen kirke søndag 29.januar!

For å avtale et tidspunkt, send en mail til post@viavitae.no.

Det er også mulig å bare stikke innom, men da må noe venting beregnes, sammen med noen av våre aller koseligste sangere! Og om datoen ikke passer, send oss en mail, så finner vi en løsning.

Hvis du ikke bor i Oslo kan du også prøvesynge ved å sende oss lydopptak. Ta kontakt for mer info om dette!

OM KORET:

Via Vitae er et landsdekkende, samlingsbasert kor bestående av dyktige, unge sangere
. Koret teller 30 medlemmer i alderen 18 til 32 år, som bor forskjellige steder i landet
. Foruten den spesielle geografiske spredningen, kjennetegnes koret av sin formidlingsglede – uansett om prosjektets repertoar er klassisk eller rytmisk.

På samling holder vi konserter, opptrer på gudstjenester, øver, og har det veldig koselig og gøy! Og det er enkelt å få tid til Via Vitae i en ellers travel hverdag, fordi koret kun samles fem ganger i løpet av året
. Via Vitae passer for deg som ønsker å synge sammen med unge, talentfulle korister på et høyt musikalsk nivå, uansett hvor du bor eller hva du holder på med.

I planleggingen av samlingene legges det vekt på at det skal være enkelt og billig for medlemmer fra hele landet å reise til samling, men vi elsker å dra til nye og spennende steder i både Norge og utlandet
. Det siste årene har vi blant annet vært i Oslo, Kristiansand, Førde, Toten, Ungarn og Finland, og fremover planlegges det prosjekter både i Alta, Tallinn, og Bergen. Det koster 600 kr i semesteret å være med, og du får støtte til å betale deler av reisen til samlingene.