Bli medVia Vitae er et kor som fem ganger gjennom året samles til prosjekter på forskjellige plasser rundt i Norge. På samling holder vi konserter, opptrer på gudstjenester, øver, og har det veldig koselig og gøy! Via Vitae passer for deg som ønsker å synge sammen med unge, talentfulle korister på et høyt nivå.

I planleggingen av samlingene legges det vekt på at det skal være enkelt og billig for medlemmer fra hele landet å reise til samling, men vi elsker å dra til nye og spennende steder i både Norge og utlandet. Det siste året har vi blant annet vært i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Fredrikstad og Ålesund.

Det er enkelt å få tid til Via Vitae i en ellers travel hverdag, siden koret kun samles fem ganger i løpet av året. Det forventes det at man kommer godt forberedt og at man øver hjemme på forhånd.

Som medlem i Via Vitae betaler man 600 kr per semester/halvår i kontingent. Reise til og fra samling er ikke med i denne prisen, men i etterkant av samlingene er det mulig å få støtte til reiseregningene.

Om du ønsker å bli medlem i koret, som vi så klart håper du ønsker, trenger du bare sende en mail til post@viavitae.no eller fylle ut skjemaet under, så ordner vi en prøvesang som kan passe for deg. Enten over mail og innspillinger, eller så kan du delta på en samling og holder prøvesangen der. Sist nevnte er også en super mulighet til å møte den flotte gjengen med folk i koret, og kjenne på fellesskapet og den gode stemningen!

Vi går et veldig spennende år i møte, og vi håper å kunne ønske mange nye fjes velkommen!


Vi tar stadig opp nye sangere – vil du bli med oss? Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt


    Ditt navn (nødvendig)

    E-post (nødvendig)

    Hvilken stemme synger du (Det er mulig å krysse av flere)
    Sopran 1Sopran 2Alt 1Alt 2Tenor 1Tenor 2Bass 1Bass 2

    Si litt om deg selv og din musikalske bakgrunn