Kjøp CD


Himmeldraumen CD-cover

Gjennom toner og ord presenterer vi vår nye cd “Himmeldraumen”. CDen inneholder noen vakre a cappella stykker av komponister som Per Gunnar Petersson, Eric Whitacre, Jackson Hill, Wilhelm Petersson-Berger med flere, som vi ønsker å dele med dere.

Ønsker du å kjøpe en cd trykk på knappen under for å bestille over nettet, eller send en mail til cd@viavitae.no En cd koster 200 kr + porto (50 kr). CDen blir sluppet den 24. november, og bestilte CDer blir sendt ut fortløpende fra den 23. november.

—————

Vår første CD har fått tittelen ”Via Vitae – Livets vei” og inneholder live-opptak av noen av våre beste konsertopplevelser i 2011, tatt opp ulike steder i Norge og Finland. Enten du har hørt oss på konsert eller ikke, ønsker vi at CD-innspillingene skal formidle den musikkgleden som kjennetegner Via Vitae.

Du kan få CD-en levert rett hjem til deg! Bruk knappen under for å bestille. Prisen er 100 kr per CD, pluss 50 kr for porto og ekspedisjon. Ved bestilling til utlandet er det et ytterligere pristillegg, vennligst send en epost til cd@viavitae.no for å gjøre en avtale. Kjenner du et av våre kormedlemmer, kan du også spørre om å få kjøpe CD direkte fra ham eller henne.